Advies

Wij helpen u graag!

ADVIES NODIG OVER UW HUISDIER?

GEDRAGSADVIES

Als u zich vragen stelt over bepaalde aspecten van het gedrag van uw hond, kan u bij ons eens binnen springen voor gratis advies indien mogelijk.

VOEDINGSADVIES

Voeding staat centraal in het leven van uw hond of kat. Het kan invloed hebben op zijn gedrag, gewicht, energie, mogelijke gezondheidsproblemen. Daarom dient de voeding die uw hond of kat krijgt de juiste mineralen en vitaminen te bevatten. We geven u graag het gepaste advies!

BEGELEID SPELEN

Pups hebben veel te weinig de mogelijkheid om met soortgenoten te spelen ondanks dit een fundamentele bijdrage is aan hun socialisatie. Wij zien te vaak honden in het pension die niet weten hoe ze moeten spelen of reageren op andere honden. Door samen te spelen leren honden hun fysieke en mentale grenzen van andere honden en, zeker niet onbelangrijk, van zichzelf.
Wijzelf begeleiden de sessie en grijpen in of leiden af waar nodig. We leren jullie ook inzicht te krijgen in de lichaamstaal van de honden. Ook gaan we oefenen op het naar “hier” komen, in allerlei omstandigheden die zich ook in de praktijk voordoen.
Ook voor volwassen honden willen we groepen maken die onderverdeeld worden naar gelang van grootte en hun manier van spelen.

tARIEF

puppy play date

10 Per hond
  • De sessie voor pups zijn 30 min
×

Hoe kan ik je helpen? Comment puis-je vous aider ?

× Een probleem? Un problème?