Dierenspeciaalzaak

Ontdek ons uitgebreide aanbod

VOEDING

Voeding staat centraal in het leven van uw hond en kat

Het kan invloed hebben op zijn gedrag, gewicht, energie, mogelijke gezondheidsproblemen. Daarom dient de voeding die uw hond krijgt de juiste mineralen en vitaminen te bevatten.

In onze winkel vindt u een groot aanbod aan BARF en KVV rauw vlees (Kant en klaar Vers Voer) dit is vers vlees is bereidt en gemengd met alle ingrediënten in de juiste hoeveelheid die nodig zijn voor de goede gezondheid van uw hond. In de winkel kunnen wij u helpen bepalen wat de dagelijkse porties zijn dat uw dier behoefte.

Wat zijn de voordelen van BARF en KVV?

Conclusie:

BARF of KVV zijn zeer goed voor uw dier ze bevatten alle nodige voedingselementen en de goede bacteriën die nodig zijn voor de darmen. Ook de pH in de maag wordt beter gereguleerd, het maagzuur wordt zuurder waardoor bacteriën en parasieten minder overlevingskansen hebben. Alle ingrediënten van dit type voeding worden beter opgenomen aangezien het gaat om natuurlijke en niet synthetisch bewerkte bestanddelen.

Onze merken

MANDEN & ACCESSOIRES

Voor (luxe) hondenmanden of accessoires voor hond kan u eveneens bij ons terecht.

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan voor alle honden. Manden, kussens, beloningsbuidels, truien en jassen, speelgoed, lange lijnen, halsbanden, leibanden, benchen,…
We verkopen ook luxe hondenmanden die niet alleen prachtig ogen, maar ook perfect gemaakt zijn voor uw hond en hem verzekeren van het beste comfort.
Ons ruime aanbod bevat zowel accessoires uit het standaard als uit het luxe gamma. Wij proberen voor uw comfort steeds zoveel mogelijk maten, en modellen.