Kom zwemmen in onze dogpools!

Zwemt uw hond graag? Of leert u hem graag wennen aan het water? Ook hondjes met gewrichtsproblemen of artrose kunnen erg genieten van een zwemsessie. In ons zwembad kan u zelf met uw hond komen zwemmen of vragen voor een begeleide sessie.

Formule 1: Begeleid zwemmen

Iemand van ons team begeleidt jou hond in het water. Voor honden die nog niet gezwommen hebben of honden die een trauma hebben opgelopen kunnen ze onder begeleiding wennen aan het water. Wij ondersteunen jou hond op een gepaste manier waardoor ze op een positieve wijze in contact komen met water. Je hebt honden die vertrokken zijn na 1 sessie maar vaak neemt het een 3 tal sessies in. Over het algemeen kan jouw hond na 3 sessies rustig zwemmen in het water en zie je of hij het dan ook daadwerkelijk leuk vind. 

Deze sessies zijn altijd privé en met maar 1 hond tegelijk. Iemand van ons team gaat in het water en jullie mogen met meerdere  personen naast het zwembad alles meevolgen.

Tarief: €35 / 30min

Formule 2: Vrij zwemmen

Tarief: €25 / 50min
Deze formule is bedoeld voor de echte waterratten. Zwemt je hond graag, dan kan je samen met je hond een leuke tijd beleven in het zwembad. Deze ruimte huren jullie privé af en is onbeperkt in aantal honden die jullie meenemen. speelgoed en zwemvestjes liggen ter beschikking indien deze nodig zijn. 

Enkele sfeerbeelden

Reserveer hier je zwempartij

Amicau Shops

bd9410d4-681c-4109-88a7-66df7059c3a0
Amicau Sint-Martens-Latem
1c2fbf17-1b54-41ae-b18f-08fe436901db
Amicau Sint-Genesius-Rode
Naam van de hond