Bekijk hier al onze recepten

Brok met geiten yoghurt

Brok met sardines en asperge

Brok met lamshart

Smoothie scampi met appel

Brok met sprotjes

Brok met gestoomde worst

KVV met blauwe bessen en watermeloen

Gestoomd vlees met makreel

De lickimat

Een Lickimat is voermat waar ze lekker eten van kunnen likken. Het is niet alleen leuk, het houdt hun brein bezig terwijl ze smikkelen. Het helpt ook om honden te kalmeren, vooral wanneer ze een beetje gestrest zijn. Als je hond te snel eet, is de Lickimat handig omdat het ze dwingt om langzamer te eten. Dus, als je pup soms wat nerveus is of gewoon een beetje extra plezier en uitdaging nodig heeft tijdens het eten, dan is de Lickimat misschien wel hun nieuwe beste vriend.

Laat je hond werken voor zijn maaltijd. Dit stimuleert niet alleen zijn lichaam maar ook zijn geest. Honden hebben niet alleen lichaamsbeweging nodig, ook mentale stimulatie. Dus, vergeet de simpele voederbakroutine en zie het als een kans om aan de natuurlijke behoeften van je trouwe metgezel te voldoen. 

Voeding staat centraal in het leven van uw hond of kat

Onze definitie van goede voeding omvat basisvoeding, zoals brokken, gestoomd voer of kvv, aangevuld met zorgvuldig geselecteerde ‘toppers’. Deze toppers voorzien in vitaminen, mineralen, essentiële vetzuren, vezels en meer, om het lichaam optimaal te ondersteunen.

Download hier de Amicau recepten

Wij hebben verschillende brochures waarin je onze recepten kan terug terugvinden.

Amicau Shops

bd9410d4-681c-4109-88a7-66df7059c3a0
Amicau Sint-Martens-Latem
1c2fbf17-1b54-41ae-b18f-08fe436901db
Amicau Sint-Genesius-Rode
Naam van de hond